• Hairloss

  Deze kwaliteitsshampoo is bestemd om op cosmetische wijze de uitwendige oorzaken die overmatige haaruitval kunnen veroorzaken te bestrijden.

  Deze nieuwe formulering is verrijkt met elementen die enkel op de noodzakelijke plaatsen werken zoals de antioxidanten zink en koper. Ze herstellen de keratine en versterken het haar.

 • Dandruff
  Deze speciale reiniger voor haren met roos (van niet pathologische aard) helpt sterk in de strijd tegen deze vervelende problematiek, brengt de hoofdhuid in perfecte hygiënische conditie zonder aantasting ervan.
 • DIt is een SLES-wasmiddel / SLS-vrij en silicone-vrij, bestemd voor alle haartypes, gezonde of droge haren, gesplitste punten, vette haren of andere afwijkingen.
 • Capillary Bath Frequent Use

  Dit bad is speciaal aanbevolen voor veelvuldig wekelijks gebruik. De specifieke formule is verrijkt met biologische verzachter en glansgevende argan oil.

  Deze zeer waardevolle grondstoffen worden nog aangevuld met cocoamphoacetates, sarcosinates glucose derivaten en melkzuren die een perfecte reiniging van de hoofdhuid en de haren verzekeren en de haren terug hun noodzakelijke physiologie bezorgen.

 • Bruikbaar voor de meeste gevallen van overmatige vetafscheiding (indien de oorzaak niet van medische aard is). Het vet zal van de haren worden gestript en van de sebumklieren die zorgen voor snelle vetontwikkeling.

  Capillary sebum balancing bath is geformuleerd om drievoudig te werken.